69663458_2501599330122054_289415426348154880_n

Psiholog clinician
Psihoterapeut cognitiv-comportamental

Schema Therapy
Compassion Focused Therapy

Training in LGBT – Affirmative Practice
Formare profesionala continua – Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie
Formare în Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală

Master Psihologie clinică și consiliere psihologică
Facultatea de Psihologie și Științele Educației

Acum câțiva ani am pornit pe calea cunoașterii și înțelegerii tainelor psihicului uman, un drum care mi-a adus nespus de multă bucurie, mi-a imbogățit și mi-a schimbat viața în bine.

Azi îmi doresc să împărtășesc cu tine din ceea ce am adunat. Dacă ai ajuns aici presupun că te afli în căutarea unui însoțitor care să-ți ghideze pașii pe drumul cunoașterii de sine.

În acest demers al psihoterapiei te invit să fii partenerul meu. Tu ești maestrul poveștii tale de viață, tu știi cel mai bine ce-ți place, ce te motivează, care sunt experiențele care te-au influențat în bine sau mai puțin bine, ce vrei să modifici, să „upgradezi”. Eu vin cu partea mea, mai exact…îți voi arata cum să faci. Nu, nu-ți voi da sfaturi, nu voi pretinde că știu exact ce este mai bine pentru tine. Voi împărtăși cu tine din cunoștințele pe care le-am acumulat în anii de formare, îți voi arata că nu ești singur, că există în jur multe persoane care simt și gândesc asemenea ție, că nu ești prizonierul trecutului tău sau al fanteziilor despre viitor, că stă în puterea ta să-ți schimbi viața cu condiția să îți asumi responsabilitatea pentru procesul care are loc „aici și acum” și pentru rezultat. Voi fi alături de tine pe acest drum și împreună vom descoperi care dintre tehnicile pe care eu le cunosc vor fi cele potrivite pentru tine, care sunt uneltele de care te vei folosi  pentru a te construi așa cum îți dorești.

Te felicit! Ai făcut primul pas. Știi că îți dorești schimbarea, ai pornit în căutare de informații despre cum ar fi potrivit pentru tine să începi.

Trăim atât de mult timp în mintea noastră și atât de puțin în viața noastră… Se spune că singura certitudine pe care o avem în viață este schimbarea. Ne agățăm strâns de zona noastră de confort  dar schimbarea vine oricum, cu voia sau fără voia noastră. Cel mai potrivit moment pentru a începe schimbarea este chiar acum.